R-licens
R-dagen 2019

R-dagen har som målsättning att samla landets R-licensinnehavare för att berika och stärka våra insikter omkring värdegrundsfrågorna och det etiska företagandet. Vi håller föreläsningar, minglar och delar våra erfarenheter med varandra.


Årets tema: Hur leder vi nästa generation i arbetslivet.

Datum: Tisdag 10 september kl. 09.30 - 16.00
Plats: VY Skybar (Munksjötornet)
Adress: Vaggerydsgatan 1, Jönköping


Anmäl dig här:

I år har vi glädjen att få lyssna till David Eberhard som kommer tala om hur vi leder och bemöter nästa generation i arbetslivet. Stellan Nordahl finns på plats som R-dagens moderator och leder oss vid eftermiddagens open space.

Överläkaren i psykiatri David Eberhard föreläser humoristiskt, tankeväckande och ibland en smula provocerande om allt från ledarskap, valfrihetsstress och kränkta trygghetsnarkomaner till att våga uppfostra dina barn.

David Eberhard har arbetat med psykisk sjukdom och ohälsa i olika sammanhang sedan 1986. David har även gästat SVTs talkshow Skavlan, varit sommarvärd i P1 samt fått ett enormt internationellt genomslag för boken ”Hur barnen tog makten” och har kommit att bli en auktoritet inom barnuppfostran. Läs mer om David här.


Endast för R-licensierade företag. Avgift för dagen 650 kr/deltagare, inklusive förtäring. Bokning är bindande om inte avbokning sker senast 3 september. Vid utebliven närvaro utan avbokning i tid debiteras deltagaravgift. (Samtliga deltagare behöver boka in sig via denna sida). Max 3 deltagare/företag.